Back to All Events

Fiska dig Friskare Med Afrika Select och Sivan Jansson


Välkommen till Mogården och Marika och Simon som i samarbete med Sivan Jansson leder en härlig långhelg i Jämtland. Du får lära dig grunderna i flugfiske och fiska med kastspö. Vi ger oss ut på dagsturer i skog och mark. Vi äter hälsosamt, bakar tunnbröd, badar bastu och helt enkelt mår bra i omsorgsfullt sällskap. Sivan är utbildad friskvårdsguide och har stor erfarenhet av naturens och fiskets helande kraft.


Vi är många som mår bra då vi är ute i naturen. Nu finns det möjlighet att ta del av Sivan Janssons unika kunskaper om hur fiske kan få oss att må ännu bättre.

I samarbete med Simon Stanford och Marika Griehsel på Mogården i Jämtland erbjuder vi en långhelg, 5-9 augusti. Du få lära dig mer om olika typer av fiske och uppleva äventyr i den magiska vildmarken.

Kastspö, meta eller flugfiske, vi provar på allt. Simon Stanford som är en erfaren fiskare och friluftsmänniska guidar tillsammans med Sivan Jansson.

Marika Griehsel håller i det praktiska samt leder vandring i skog och mark och enkel gymnastik. Vi provar också på att ” skogsbada” vilket innebär att man helt enkelt sätter sig på en vacker plats i skogen, i tystnad och får energi.

Det finns möjlighet till bad, vedeladad bastu, badtunna, tunnbrödsbakning, mys vid lägereld och lugn och ro.

Vi bor på Mogården, Marika och Simons gård i byn Gimdalen i Bräcke kommun.

Inkvartering med helpension.

Enkelrum för de som önskar, max 8 deltagare.

Tåg till Bräcke, där vi hämtar eller kör med egen bil.

Välkomna att anmäla intresse och boka, det är först till kvarn som gäller.

Earlier Event: August 1
Flugfiskekurs för nybörjare
Later Event: August 15
Nybörjarkurs i flugfiske